Logan MCV

NOUL DUSTER

Dokker

Dokker VAN

Noul Sandero

Noul Logan

Descriere Generala

Galerie foto

Configurator

Cere brosura

Dacia Lodgy

Oferta Speciala

Servicii

Cariere

Contact

Informatii legale


 

Cea mai asteptata masina din Romania

 

depaseste toate asteptarile!

 

Noul Logan: maşina de familie accesibilă, cu linii fluide şi elegante

 

La opt ani de la lansarea primei generaţii, modelul emblematic al mărcii Dacia revine cu un nou design, demn de cel al unei maşini din segmentul superior dublat de o serie de inovaţii ce justifică aşteptările.  Modernă, atrăgătoare, sigură – acestea sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie silueta Noului Logan. O maşină robustă de familie, ce îmbină estetica şi puterea, Noul Logan captează instantaneu toate privirile. 

 

Noua Dacia Logan păstrează ADN-ul care a dus la succesul Dacia: un raport preţ-spaţiu interior fără egal, o fiabilitate dovedită şi o ofertă imbatabilă.

 

Noul Logan rămâne un veritabil vehicul de familie oferind confort deplin pentru 5 adulţi. Modelul propune un raport preţ/spaţiu interior fără egal: o raza la nivelul genunchilor de 178 mm şi un volum al portbagajului de 510 dm3 în poziţie standard, imbatabil în acest segment. Ca o noutate faţă de modelul precedent, bancheta spate este rabatabilă în raport 1/3-2/3. Materiale atent alese, îmbinările bine realizate, inserțiile cromate, ambianța interioară nouă precum și designul planșei de bord sunt elementele ce contribuie la crearea unui interior modern și confortabil. Echipamentele moderne precum Media Nav, Regulator/Limitator de viteză, contribuie la realizarea unui tot unitar care oferă maximum de confort șoferului și familiei sale.

 

Noul Logan ofera o garantie de 3 ani sau 100.000 km. Gama de motoare foarte performante si silentioase este un alt atu de care dispune. Foarte avantajoase kilometru cu kilometru, motoarele diesel dCi sunt extrem de economice - 3,9l / 100 km consum mixt pentru motorul 1.5 dCi -  iar noul motor pe benzina TCe 90 are si el un consum redus - 5,3 l / 100 km.   

 

 

 

 

Noul Logan