Descoperă ofertele din Programul RABLA 2021 pentru automobile Dacia, Renault, Nissan.

CERE OFERTĂ PERSONALIZATĂ

RABLA 2021 – GAMA DACIA

Descoperă ofertele pentru autovehiculele Dacia, prin Programul RABLA 2021.

Prețuri începând de la 6.990 € (TVA inclus).

VEZI OFERTELE

RABLA 2021 – GAMA RENAULT

Cumpără un autovehicul Renault prin Programul RABLA 2021.

Prețuri începând de la 9.900 € (TVA inclus).

VEZI OFERTELE

RABLA 2021 – GAMA NISSAN

Descoperă ofertele speciale Nissan prin Programul RABLA 2021 pentru persoane fizice sau juridice.

Prețuri începând de la 153 €/ lună (fără TVA).

VEZI OFERTELE

DESPRE PROGRAMUL RABLA 2021

Prin Programul RABLA (compus din RABLA Clasic și RABLA Plus), Guvernul României susține înnoirea parcului auto prin acordarea unei prime de casare pentru mașinile care îndeplinesc anumite condiții.

Ofertele sunt destinate persoanelor fizice sau juridice, supuse unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021.

Oferte prin PSIPAN, derulate de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțate din Fondul pentru mediu, aplicabile de la momentul la care înscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile în PSIPAN.

PROGRAMUL RABLA CLASIC

Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In

Se acordă un tichet de 7.500 lei pentru o mașină cu o vechime mai mare sau egală cu 8 ani, înmatriculată în România, care este casată cu scopul achiziționării unei mașini noi cu noxe reduse. Tichetul este utilizabil pentru achiziția unei mașini noi cu noxe emise de maximum 140g CO2/km (pentru vehiculele omologate WLTP exprimate NEDC-BT dacă pe COC sunt ambele valori) sau 165g CO2/km (dacă pe COC emisiile sunt exprimate doar WLTP). Se poate folosi un singur tichet Rabla.

Suplimentar, utilizatorul mai poate beneficia de:

– un eco-bonus de 1.500 lei (suplimentar față de prima de casare), pentru cumpărarea unei mașini al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 105g CO2/km în regim NEDC.

– un eco-bonus de 1.500 lei (suplimentar față de prima de casare) pentru achizitia unei mașini cu sistem GPL.

– un eco-bonus de 3.000 lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid (fără Plug-In).

PROGRAMUL RABLA PLUS

Pentru vehicule 100% electrice sau hibrid cu tehnologia Plug-in

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică sau hibrid Plug-in, Programul RABLA Plus oferă două tipuri de tichete:
 un eco-tichet de 20.000 de lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 70g CO2/km în regim NEDC.

– un eco-tichet de 45.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare.

Achiziționarea unui autovehicul nou in cadrul Programului Rabla Plus 2021 este posibila fără a fi nevoie să casezi un autoturism vechi. Este important de știut că Programele Rabla Clasic și Rabla Plus pot fi accesate împreună, dacă se îndeplinesc simultan condițiile pentru acestea.

Cere o ofertă personalizată

Vrei o ofertă personalizată din partea Redac Automobile pentru Programul RABLA 2021?

Ia legătura cu noi! Scrie-ne ce model de mașină te-ar interesa (Dacia, Renault sau Nissan) și un consilier de vânzări te va contacta în cel mai scurt timp.