GAMA DACIA

Testeaza, exploreaza, configureaza sau cere o oferta de la Redac Dacia Craiova!

VEHICULE PERSONALE DACIA

de la

22.100 €

TVA inclus
de la

16.490 €

TVA inclus
de la

14.400 €

TVA inclus
de la

13.950 €

TVA inclus
de la

15.850 €

TVA inclus
de la

13.900 €

TVA inclus

DESPRE DACIA

Încă de la înființare, misiunea Dacia a fost de a crea modele noi, simple, fiabile și accesibile. De-a lungul timpului, marca a evoluat și s-a adaptat pentru a răspunde cerințelor clienților, fără a renunța la calitățile sale de bază. Astfel, a redefinit standardele și a schimbat de mai multe ori tendințele pe piața auto. Fiecare dintre modelele sale binecunoscute reprezintă o revoluție în sine.

Misiunea Dacia este crearea de automobile de familie moderne și robuste pentru toți cei din România. Cu o gamă produs completă și cu o ofertă de servicii adaptate, Dacia a găsit astfel mijloacele pentru a seduce un public tot mai sensibil la atuurile mărcii naționale.

Dacia se remarcă prin spiritul său neconvențional în lumea automobilului. Secretul stă în abordarea pragmatică. Într-o lume tot mai complexă, se axează pe esențial: realizarea de vehicule noi, accesibile pentru cât mai multe persoane.

Astăzi, marca Dacia este prezentă în 44 de țări din Europa și regiunea mediteraneană și are mai mult de 7 milioane de clienți.

CONTACT REDAC DACIA CRAIOVA

Pentru oferte personalizate de la Redac Dacia Craiova, contactați-ne telefonic!