GAMA NISSAN

Testeaza, exploreaza, configureaza sau cere o oferta de la Redac Nissan Craiova!

VEHICULE CROSSOVER NISSAN

de la

24.550 €

TVA inclus
de la

28.790 €

TVA inclus
de la

36.040 €

TVA inclus
de la

45.990 €

TVA inclus

VEHICULE HATCHBACK NISSAN

de la

32.700 €

TVA inclus

VEHICULE SPORT

de la

45.560 €

TVA inclus
de la

45.560 €

TVA inclus
de la

45.560 €

TVA inclus

DESPRE NISSAN

„Ne inspirăm din emoțiile trezite în clienții noștri atunci când primesc mașina pe care o așteptau. Și nu ne mulțumim să le satisfacem așteptările, ci dorim să le depășim de fiecare dată.” – Shiro Nakamura, vicepreședinte senior și director general de creație, Nissan Motor Co., Ltd.

Este în ADN-ul Nissan să facă ceea ce alții nu îndrăznesc. Filosofia Nissan Inteligent Mobility și promisiunea de electrificare extinsă a gamei de crossovere pentru piața europeană într-un viitor apropiat reprezintă o reconfirmare a atenției pe care o acordă Nissan nevoilor clienților săi.

Imaginează-ți că poți trece prin viață cu mai multă bucurie, mai multă încredere și cu legături mai strânse cu cei din jur. La Nissan, conceptul de mobilitate inteligentă acoperă trei zone principale de inovație, care vizează modul în care mașinile sunt propulsate, conduse și integrate în societate. De la mașinile din care cobori și se parchează singure la autostrăzi care îți reîncarcă vehiculul electric în timpul mersului, toate acestea vor fi posibile în viitorul apropiat. Este un viitor care deja prinde contur în mașinile Nissan pe care le conduci astăzi.

CONTACT REDAC NISSAN CRAIOVA

Pentru oferte personalizate de la Redac Nissan Craiova, contactați-ne telefonic!