VANZARE MASINI NOI

Cauti o masina spatioasa pentru o familie numeroasa? Sau o masina moderna pentru un sofer interesat de performantele automobilului sau? Sau poate un model sport? Indiferent de nevoile sau preferintele tale, iti punem la dispozitie o multime de automobile din gama Dacia, Renault si Nissan. Tu trebuie doar sa alegi ce iti place si ce ti se potriveste. Iar daca inca nu ai decis inca, iti punem la dispozitie serviciul nostru de consiliere.

GAMA DACIA
GAMA RENAULT
GAMA NISSAN

MASINI RULATE

Daca te afli in cautarea unei masini cu performante bune si un pret care sa nu-ti ruineze bugetul, te invitam sa vizitezi gama noastra de masini rulate. Avem o multime de automobile care se potrivesc perfect personalitatii tale. In plus, iti oferim masini de calitate, care afisaza un kilometraj real si care te ajuta sa te bucuri de un sofat in conditii bune. Avand in vedere faptul ca pentru Redac siguranta reprezinta un aspect important, ne luam angajamentul de a-ti oferi garantie pentru fiecare achizitie.

AFLA MAI MULTE

FLOTE & BUSINESS

Pentru ca sustinem afacerile locale, nationale si internationale, punem la dispozitia antreprenorilor programul „Flote & Business”. Acesta include consultanta si vanzare, totul depinzand de necesitatile clientilor nostri. Programul se adreseaza business-urilor de dimensiuni mici si medii, dar si organizatiilor si administratiei publice. Astfel, oferim doua tipuri de servicii: vanzare si post-vanzare.

Serviciile vanzare pot include si:

 • Asigurari C.A.S.C.O. si R.C.A.;

 • Asistenta pentru servicii logistice;

 • Oferte personalizate;

 • Posibilitatea de a testa modelele din gama pe care v-o oferim;

 • Servicii de carosari si transformari, dar si omologari si accesorizari;

 • Consiliere de specialiate si intermediere, atat pentru alegerea modelelor, cat si pentru obtinerea finantarii sau alegerea firmelor de asigurari.

Serviciile post-vanzare pot include si:

 • Consiliere privind intretinerea autovehiculelor;

 • Consiliere privind eventualele daune, precum si reparatii;

 • Serviciu de tractare;

 • ITP;

 • Spalatorie auto;

 • Inmatriculare;

 • Serviciu de depozitare roti.

FINANTARE

Ne place sa va oferim optiuni. Astfel, atunci cand vine vorba de finantare, puteti alege varianta cash sau finantare prin credite auto (persoane fizice sau PFA-uri), leasing financiar (persoane juridice) sau operational. Va oferim indrumare profesionala, in vederea alegerii celor mai bune solutii.

ASIGURARI AUTO/CASCO

Oferim posibilitatea achizitionarii asigurarilor auto sau CASCO, in functie de legislatia in vigoare, automobilul detinut si preferinte. Echipa noastra de specialisti va ajuta sa decideti ce tip de asigurare vi se potriveste, prezentandu-va detaliat avantajele pe care le aveti, dar si costurile pe care le implica un astfel de serviciu.

PIESE SI ACCESORII

REDAC va recomanda sa folositi doar Piese de Origine Dacia-Renault-Nissan pentru a asigura calitatea, siguranta, garantia constructorului si durata lunga de utilizare a vehiculului. Detinem un depozit de piese de schimb si accesorii de origine DACIA, RENAULT, NISSAN, cu peste cateva mii de repere. Va punem la dispozitie cataloage de accesorii si va asteptam sa ne contactati pentru a putea efectua comenzi.

GARANTII

Aveti parte de acoperire in cazul in care va confruntati cu probleme precum: un defect de material, un defect de montaj sau de fabricatie.

REVIZII SI INTRETINERE

Conceput pentru a asigura longetivitatea automobilelor, programul de intretinere are rolul de a creste durata de viata a acestora si a oferi pasagerilor confortul dorit. Fiecare vehicul are intervale de revizii specifice, totul depinzand de caracteristicile sale tehnice. Pentru a afla intervalele de revizie ale vehiculului vostru, va invitam sa consultati carnetul de intretinere al masinii. Iar pentru orice neclaritati privind programul de intretinere, nu ezitati sa ne contactati.

Totodata, mentionam ca programul de intretinere, ce consta in efectuarea reviziilor si operatiunilor complementare, este recomandat a fi efectuat in reteaua DACIA-RENAULT-NISSAN. Astfel, aveti siguranta si confortul utilizarii pieselor de origine si beneficiati de diagnosticari si reparatii efectuate de personal calificat. Pentru lucrarile de service efectuate, totul functioneaza conform legilor in vigoare.

REAMINTIRE ITP ȘI RCA

Nu mai știi când expiră ITP-ul sau până când mai este valabilă asigurarea RCA? Stai fără griji!

Lasă-ne datele tale de contact și te anunțăm GRATUIT cu 7 zile înainte de a-ți expira ITP-ul și RCA-ul.

SCANEAZĂ CODUL

sau

ÎNSCRIE-TE AICI

ATELIER ROTI

Atelierul nostru include servicii de echilibrari dinamice, geometria directiei, montari si demontari.

SISTEME GPL

REDAC este autorizat RAR sa monteze instalatii GPL. In parteneriat cu societatea PROECO GAS SYSTEMS, asiguram, cu ajutorul personalului nostru calificat, montajul instalatiilor LANDIRENZO, liderul instalatiilor GPL, precum si service si garantii pentru aceste instalatii.

ASISTENTA RUTIERA/TRACTARI

Asistenta este un serviciu accesibil la numerele de telefon de mai jos, 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an, pentru automobilele aflate in pana imobilizanta. Obiectivul acestui serviciu este de a incerca depanarea pe loc (punerea in stare de functionare) a autoturismelor si vehiculelor utilitare, iar daca acest lucru nu este posibil, se va face tractare (transport pe platforma) pana la sediul REDAC, sau pana la adresa preferata de client.

Tel: 0724 506 070 – Asistenta Tehnica REDAC
Tel: 0248 500 500 – Dispecerat Dacia Asistenta

HOTEL ANVELOPE

Pentru ca depozitarea anvelopelor poate fi un lucru care va da reale batai de cap, in special daca locuiti intr-un apartament/garsoniera, va punem la dispozitie spatii de depozitare a acestora. Spatiile au o capacitate de peste 800 de locuri.