Compania se intinde pe o suprafata de peste 17 000 mp, fiind o investitie de peste 6 milioane de euro care cuprinde:
– 3 showroom-uri (Dacia, Renault, Nissan)
– service cu ateliere ultrautilate cu echipamente si aparatura de ultima generatie pentru interventii mecanice si electrice
– o sectie mecanica ce are 20 de posturi de lucru
– o sectie de tinichigerie ce are 10 posturi de lucru
– o sectie de vopsitorie dotata cu: 4 statii de pregatire pentru vopsitorie, 3 cabine de vopsit marca BLOWTHERM
– o statie ITP unde pot fi efectuate inspectiile tehnice periodice inclusiv pentru autoturismele de teren 4×4 W si autoutilitare
– un depozit de piese de schimb si doua spalatorii automate

Denumirea companiei noastre nu este aleasa intamplator. Aceasta este formata prin gruparea a primelor litere a denumirii a doua masini ce sunt comercializate de dealerul auto: Renault (Re) + Dacia (Dac).

Dotarea cu aparatura moderna de ultima generatie, precum si cu personal specializat si instruit de catre producatorii Dacia, Renault, Nissan si Registrul Auto Roman.

REDAC mai pune la dispozitia clientilor sai serviciul de comercializare a autovehiculelor de ocazie, respectiv: Renault Ocazie. Pentru autovehiculele avariate sau defecte se executa depanarea acestora in teritoriu si/sau transportul lor la sediul unitatii service.

Planurile REDAC pentru perioada urmatoare sunt unele destul de indraznete. Suntem interesati sa infiintam un service low-cost, astfel incat sa putem sa ne ajutam clientii sa beneficieze de servicii de calitate, la un pret mai scazut.

CE ITI OFERIM

PARCURSUL NOSTRU IN ISTORIE

STATISTICI REDAC

0
Masini vandute
0%
Clienti multumiti

LUMEA NOASTRA IN IMAGINI