DIAGNOZA

Suntem un service autorizat DACIA, RENAULT, NISSAN, dar putem oferi sprijinul necesar si pentru alte modele de autovehicule. Totodata, suntem un service ultra-modern – folosim doar echipamente si consumabile de calitate. Serviciile bune de diagnoza se datoreaza si celor peste 20 ani de experienta. Mentionam ca avem la activ peste 150.000 de interventii auto in service. Calitatea serviciilor auto REDAC si profesionalismul echipei noastre reprezinta principalele motive pentru alegerea service-ului nostru.

AFLA MAI MULTE

MECANICA

Oferim servicii de intretinere si reparatii pentru o gama variata de masini. Calitatea serviciilor noastre se datoreaza unei echipe de profesionisti si serviciilor de top pe care le garantam.

AFLA MAI MULTE

ELECTRICA

REDAC nu inseamna doar servicii de diagnoza si mecanica, de buna calitate, ci si servicii de electrica, in conformitate cu standardele nationale si internationale. Gama noastra de servicii include interventii si reparatii ale sistemelor electrice.

AFLA MAI MULTE

CAROSERIE

Service-ul nostru poate realiza o varietate de servicii de vopsitorie si tinichigerie auto, de la mici reparatii pentru acoperirea unor zgarieturi sau lovituri, pana la vopsirea completa a autoturismului. Ne ocupam de reparatii, vopsire elemente, restaurare si vopsire integrala. Scopul nostru este de a le oferi clientilor o masina care arata atat de bine, incat aceatsa sa fie perceputa drept noua.

AFLA MAI MULTE

CONSTATARI DAUNE

Pentru noi timpul clientilor nostri este cel mai important! De aceea REDAC include si un punct de constatari daune pentru cei asigurati CASCO la companiile Omniasig, Groupama, Generali, etc.

AFLA MAI MULTE

ITP

La REDAC puteti efectua inspectia tehnica periodica a masinii voastre, indiferent de marca si model. Avem echipamente de ultima generatie si preturi competitive!

AFLA MAI MULTE