CAROSERIE AUTO

Service-ul nostru poate realiza o varietate de servicii de vopsitorie si tinichigerie auto, de la mici reparatii pentru acoperirea unor zgarieturi sau lovituri, pana la vopsirea completa a autoturismului. Ne ocupam de retusuri, polish, reparatii zgarieturi bumper, vopsire elemente, restaurare, vopsire integrala. Scopul nostru este de a le oferi clientilor o masina care arata atat de bine, incat aceatsa sa fie perceputa drept noua.

Aici, la service-ul REDAC din Craiova, va asteptam cu punct de Preluare/Predare a autovehiculelor avariate. REDAC dispune de un personal dedicat si bine instruit in departamentul de vopsitorie si tinichigerie, capabil sa execute lucrari complexe. Vopsirea autovehiculelor se realizeaza la standarde de calitate specifice fabricantului.

Specialistii REDAC isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne si economice metode tehnice. Iar voi puteti sa va desfasurati linistiti treburile zilnice, in timp ce tehnicienii echipei REDAC va tin la curent cu privire la evolutia reparatiei. In acelasi timp, REDAC va ofera posibilitatea de a repara cu costuri minime de tinichigerie piese care ar necesita inlocuire.

Laboratorul de preparare si mixare a vopselelor din cadrul vopsitoriei este dotat cu toate dispozitivele si echipamentele pentru realizarea exacta a nuantei dorite, cat si a cantitatii optime necesare vopsirii diverselor elemente de caroserie. Astfel, REDAC lucreaza transparent, pentru ca voi sa puteti economisi bani: executam doar lucrarile necesare si folosim strict materiile prime utile pentru masina voastra.

DOTARI SERVICE

Dotarile vopsitoriei auto din service-ul REDAC:

  • cabine de vopsit

  • statii de pregatire ultraperformante

GALERIE FOTO