MASINI RULATE

Din dorinta de a veni in sprijinul clientilor nostri, am creat o sectiune speciala dedicata programului „Masini rulate”. Acesta include informatii relevante privind vanzarea sau achizitionarea masinilor rulate. Totodata, mentionam ca oferim garantie pentru fiecare masina achizitionata.

TRADE IN

Redac te ajuta sa-ti schimbi masina. Vino la sediul nostru cu masina ta cea veche si poti pleca acasa cu una nou-nouta. Oferta este valabila indiferent de marca masinii tale, fiind extrem de avantajoasa deoarece te ajuta sa nu mai pierzi timp asteptand ca vechea ta masina sa fie cumparata.

Odata ajuns la noi, vom realiza o evaluare detaliata a masinii, pentru a-ti prezenta apoi o propunere de pret. In timpul evaluarii, vor fi luate in calcul urmatoarele detalii:

  • Modelul masinii;
  • Anul in care a fost fabricata;
  • Dotarile si accesoriile de care dispune;

  • Monitorizarea si tipul de combustibil;
  • Numarul de kilometrii parcursi;
  • Tipul de inmatriculare;
  • Plata masinii (in leasing/ plata integrala etc.).

Totodata, mentionam ca efectuam si o verificare fizica a masinii pentru a putea stabili o oferta finala. Pentru detalii, te asteptam in showroom-urile noastre.

PARC AUTO

Indiferent de modelul ales, oferim o gama generoasa de autoturisme care sunt verificate din punct de vedere tehnic. Astfel, acestea contin ITP valabil, afiseaza un kilometraj real si prezinta un istoric privind interventiile efectuate in service-uri de specialitate. Totodata, le acordam intotdeauna utilizatorilor nostri un bun raport calitate-pret, precum si consiliere privind alegerea autoturismului potrivit.

FINANTARE

Oferim modalitati multiple de plata pentru clientii nostri. Acestea includ urmatoarele tipuri de acoperire a costurilor pentru automobilele noi sau rulate:

1. Finantare prin intermediul unui credit auto acordat persoanelor fizice, PFA-urilor;
2. Leasing financiar pentru persoanele juridice;
3. Plata cash de catre orice tip de clienti.

OFERTE

Asa cum v-am precizat mai sus, mizam intotdeauna pe corectitudine si calitate. Asa ca REDAC inseamna preturi bune, transparenta si oferte tentante pentru o gama de clienti. Scopul nostru principal este de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Tocmai de aceea, va invitam sa statii cu ochii pe website-ul nostru pentru a putea afla care sunt cele mai bune oferte pe care vi le punem la dispozitie.

2018-03-14T12:47:59+02:00

Dacia 3

An: 2012
Km: 89 000
Capacitate cilindrica: 1500 cm3
Combustibil: Diesel
Pret: 6 890 EURO

2018-03-14T12:46:09+02:00

Dacia 2

An: 2012
Km: 89 000
Capacitate cilindrica: 1500 cm3
Combustibil: Diesel
Pret: 6 890 EURO