În perioada 10 martie – 13 aprilie 2023, în showroom-ul Redac Craiova se derulează campania Sezonul Dacia, ce include noi oferte, noi beneficii și o nouă imagine Dacia. Persoanele interesate pot descoperi ofertele speciale și noutățile de produs Dacia, pot alege condiții avantajoase de livrare și finanțare și se pot înscrie la test drive cu modelul preferat.

Noua imagine Dacia

Noua identitate de brand Dacia (noua emblemă Dacia, noile design-uri și noile culori) pe care brand-ul a anunțat-o încă din iunie 2021 poate fi admirată acum direct în showroom-ul Redac din Craiova. Vă așteptăm pentru a admira modelele de mașini cu noua imagine de marcă sau pentru a face un test drive.

Noua Dacia Spring

Sezonul Dacia la Redac Craiova vine cu o ofertă imbatabilă la noul Spring Extreme, acum disponibil cu un nou design și un motor mai puternic, de 65CP. Puteți comanda noua Dacia Spring Extreme la un preț special, de doar 10.990 EUR (cu TVA), și beneficiați si de un card pre-paid pentru 10.000 km gratuiți.

Oferte Rabla 2023 și Dacia Finance

Super oferte și opțiuni de finanțare potrivite nevoilor voastre sunt promisiunea Dacia pentru cei care doresc să achiziționeze noile versiuni. Cu un look modern, dotări de care aveți nevoie în fiecare călătorie și livrare rapidă, noile modele asigură aventură la volan și stabilitate în beneficii:

  • 15 MINUTE aprobare dosar de finanțare
  • DOBÂNDĂ FIXĂ pe toată durata contractului
  • Până la 5 ANI garanție și revizii incluse *

Noua gamă Dacia Extreme

Noul Spring, Noul Jogger, Noul Sandero Stepway și Noul Duster sunt acum disponibile într-o nouă versiune, mai robustă și mai aproape de natură, cu personalitate outdoor Dacia: gama Extreme! Vă invităm în showroom-ul Redac Craiova pentru a admira și testa versiunile Extreme: Craiova, str. Râului, nr. 387.

Detalii suplimentare la consilierii Dacia din echipa Redac!

📞 0733.693.805 📞 0726.767.649

📞 0722.119.553 📞 0729.995.399