Suntem încântați să vă invităm la un eveniment special: Porți Deschise la Redac pentru prezentarea noului model Dacia Duster! Vă așteptăm cu brațele deschise în perioada 07-16.06.2024 pentru a explora și testa acest SUV remarcabil, care redefinește standardele în clasa sa.

Porți Deschise pentru prezentarea Noului Duster

Vineri, 07.06, marcăm deschiderea oficială a evenimentului Porți Deschide la Redac Craiova și a campaniei de drive test noul Duster.  Vă invităm la Redac pentru discuții interesante și relaxante la o cafea sau răcoritoare, dar și pentru a vă înscrie la drive test! Ne vedem în Craiova, pe strada Râului, Nr. 387!

Program Porți Deschise la Redac Craiova:

Luni-Sâmbătă: 09:00-18:00
Duminică: 09:00-14:00

Drive Test noua Dacia Duster la Redac Craiova

Pentru că știm cât de important este fiecare detaliu, vă invităm să descoperiți Noul Duster și să vă bucurați de o experiență de test drive fluidă și dinamică, în care veți experimenta performanțele remarcabile și evoluția noii generații. Nu ratați șansa de a fi printre primii care conduc modelul ce a devenit o referință pe piață și o adevărată emblemă a mărcii Dacia și a valorilor sale: robustă și outdoor, esențială și cool, eco smart.

Până pe 16.06, puteți să vă înscrieți online pe www.campanii.dacia.ro pentru a efectua un drive test în perioada 07.06 – 30.06. Este ocazia perfectă de a experimenta performanțele și confortul noului Duster, direct de pe scaunul șoferului!

Tombola Dacia în cadrul Porților Deschise la Redac Craiova

Porți Deschise la Redac Craiova înseamnă și oportunități unice pentru toți participanții, într-un mod interactiv și plin de surprize! După ce efectuați drive testul, veți intra automat în tombola Dacia, având șansa de a câștiga premii atractive:

O vacanță de 4 zile cu noul Duster cu toate cheltuielile incluse – o oportunitate de a experimenta pe deplin capabilitățile acestui SUV în cadrul unei aventuri memorabile.

Unul din cele 40 de kit-uri Dacia pentru vacanță și drumeție, constând în jachetă, șapcă și rucsac – echipament de top pentru explorările tale viitoare.

 

Nu ratați ocazia de a descoperi și testa noua Dacia Duster, dar și de a vă înscrie în tombola noastră cu premii. Vă așteptăm la Redac Craiova pentru o experiență auto de neuitat!