Unul dintre producatorii de masini alaturi de care avem si noi ocazia de a lucra este Renault. Iar in 2019 acesta aduce noutati la multe dintre masinile sale, fapt care ne-a facut si pe noi sa-i dedicam un material pe blog. Si iata mai exact ce planuri au producatorii Renault pentru 2019.

Noul Renault Kadjar – design care mizeaza pe confort, experienta multimedia si motorizari interesante

Dintre acestea, amintim noul SUV Kadjar, prezentat la Salonul Auto de la Paris de anul trecut si care acum se afla la cea de-a doua generatie. Acesta aduce schimbari atat la nivel interior, cat si la nivel exterior. Mai precis, interiorul este alcatuit din materiale de mai buna calitate, astfel incat sa asigure tuturor utilizatorilor sai un confort deosebit.

In ceea ce priveste partea exterioara, vorbim de blocuri optice si parti frontale – spate care au fost redesenate. De asemenea, pentru un plus de stil, producatorii au venit cu insertii si detalii cromatice pentru grila fata si bara din spate.

Si pentru ca tot vorbim de confort, scaunele au fost si ele reproiectate, astfel incat sa poata fi ajustate pe lungime. La toate acestea se adauga si faptul ca panoul de control al portierelor include acum si comenzile oglinzilor, totul realizandu-se electric.

Confortul termic al pasagerilor a crescut si el datorita integrarii unor aeratoare care sunt situate in randul doi de scaune.

In cazul experientei multimedia, vorbim de un sistem de tipul R-Link. Acesta este echipat cu functia de replicare a smartphone-ului. Vorbim de compatibilitate atat cu Android Auto, cat si cu Apple CarPlay.

Vesti bune si pentru pasagerii Kadjarului . Acestia au porturi USB in partea din spate, pentru a putea sa-si incarce consolele, tabletele si telefoanele.

Vorbim putin si despre motorizare si va spunem ca noul Kadjar beneficiaza de motorul TCe FAP. Acesta vine cuplat cu o cutie automata, disponibila in diverse versiuni, cat si cu una manuala.

Pentru motorizarile diesel sunt disponibile variantele Blue dCi 115 si Blue dCi 150.

Noul Clio – vine cu o parte de design de la Megane

Renault Clio te asteapta cu un design imprumutat de la Megane, surprinzandu-si soferii cu un interior schimbat in totalitate.

Masina de oras va beneficia de tehnologie indrazneata, asemanatoare cu cea a competitorilor mari de pe piata.

In ceea ce priveste partea de monitorizare, vorbim de un motor turbo pe benzina cu o capacitate de 0,9 litri si respectiv 1,3 litriti. Aceasta din urma va fi disponibila in trei versiuni: 115 CP, 140 CP si 160 CP.

Noul Renault Captur – calca pe urmele Kadjarului

Noua generatie de Renault Captur vine cu o varianta SUV mai mare, ajungand pana la 4,2 m. Varianta anterioara se oprea undeva la 4,12 m. Totodata, viitorul Captur mizeaza pe versiunea revizuita a arhitecturii CMF-B.

Gama de propulsoare va avea ca referinta un motor cu capacitate de 1,44 litri. Acesta este pe baza de benzina si vine dezvoltat in parteneriat cu alt brand mare: Mercedes-Benz. Modelul va fi disponibil in versiunile de 130 CP si 150 CP.

Sunt si zvonuri care spun ca din 2020 noul Renault Captur va putea fi comandat si intr-o varianta plug-in hybrid.