Vesti bune de la Dacia. Aceasta a reusit sa doboare un record nou, in ciuda scaderilor privind numarul de inmatricului pe piata auto din Europa. Expertii sunt de parere ca aceasta este una dintre cele mai bune perioade pentru Dacia.

Mai precis, producatorul de la Mioveni a avut inmatriculate nu mai putin de 53 446 masini noi in Europa, doar in luna aprilie a acestui an. Cifrele sunt date de ACEA – Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile.

Acest numar impresionant aduce Daciei o cota de piata de 4%, reprezentand un record pentru producatorul de masini. Ba mai mult, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, Dacia a avut cu 13% mai multe unitati vandute. Este vorba, mai precis, de 198 811 unitati.

Interesant este si faptul ca Dacia a reusit sa se pozitioneze inaintea unor branduri mari si populare de masini, precum Seat, Kia si Hyundai.

Pozitia ocupata de Dacia in acest top este 13, primele pozitii apartiand urmatorilor producatori de top: Volkswagen – peste 610 000 de unitati vandute, fiind in continuare tipul de masina preferat in Europa, iar pe locul al doilea aflandu-se brandul Renault cu 363 002 unitati vandute.

Locul al treilea pe podium este ocupat de Peugeot. Acesta are 349 608 vehicule comercializate, urmat fiind apoi de brandurile Ford, Opel, Mercedes, BMW, Audi, Skoda si Toyota.

Dacia a reusit sa castige simpatia publicului prin oferirea unor masini cu caracteristici bune, la preturi competitive. Totodata, producatorul a investit si in design, creand masini atractive vizual, cu un design fiabil si modern.

Situatia se dovedeste una favorabila pentru Dacia si in anul 2018. De pe site-ul oficial www.dacia.ro avem o statistica privind vanzarile inregistrate in principalele tari din Europa, dandu-ne seama ca brandul este destul de simpatizat.

Top masini Dacia

Ba mai mult, saptamanile trecute o fotografie avand ca protagonista o masina Logan a facut inconjurul lumii. Am inserat si noi fotografia in acest articol, pentru ca voi sa va dati seama despre ce este vorba.

Fotografia zilei de la Dacia

Fotografia zilei de la Dacia

Acestea fiind zise, asteptam sa ne spuneti si parerea voastra despre acest brand, pe Facebook.