Producătorul de automobile Dacia a anunțat lansarea noului Dacia Jogger, un model de familie cu 7 locuri. Evocând sportul, natura și energia pozitivă, Dacia Jogger se poziționează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieșirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic și autentic al mărcii Dacia și mediul „outdoor” al noii identități de marcă. Vehiculul polivalent, al cărui nume simplu are o sonoritate internațională, va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment digital live pe 3 septembrie. În data de 6 septembrie, Dacia Jogger va fi prezentată publicului larg la Salonul Internațional Auto de la Munchen.

UN MODEL DE FAMILIE VERSATIL CU PÂNĂ LA 7 LOCURI

Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Jogger este partenerul ideal al familiilor. Vă va însoți atât în traseele urbane din viața cotidiană, cât și în periplurile mai lungi. Esre perfect pentru ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care vă permite să profitați de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

DACIA JOGGER – UN NUME CE EVOCĂ DINAMISM

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er” de regăsește deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia. Acesta aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.

GATA DE START LA SALONUL INTERNAȚIONAL AUTO DE LA MUNCHEN

Dacia va dezvălui noul model în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital.
Pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezența lui Denis Le Vot, Director General Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Noutățile Dacia la IAA Munchen vor putea fi urmărite de la distanță pe platforma Dacia events.dacia.com.