Vești bune pentru pasionații de mașini electrice din Craiova și nu numai! Redac a achiziționat unul din cele aproape 2.000 de exemplare Dacia Spring care au ajuns în piețele din Europa. Doritorii au posibilitatea de a face un test drive pentru a descoperi performanțele mașinii! În plus, Dacia Spring poate fi comandată acum direct la Redac prin programul Rabla Clasic sau Rabla Plus!

Citiți în continuare cum puteți să vă programați la drive test Dacia Spring în Craiova sau să achiziționați o Dacia Spring de la Redac!

Dacia Spring – NOU în flota de test drive Redac Craiova

În iunie, Dacia a început livrările de Spring în Europa, aproape 2.000 de exemplare ajungând pe cele mai mari piețe. În România s-au livrat deja 65 de unități, din care una face parte din flota de teste Redac Craiova! Dar atenție! – dacă doriți să vă înscrieți la test drive Dacia Spring, trebuie să vă grăbiți! Interesul sporit față de prima mașină electrică a producătorului român a făcut ca locurile la test drive să se ocupe rapid!

Programări drive test Dacia Spring la Redac Craiova – 0372.511.125

Franța, Italia, Germania, Spania și România sunt câteva dintre țările în care primele exemplare ale modelului electric au fost înmatriculate în luna iunie. Uzina din China a livrat aproape 2.000 de exemplare, din care 1.760 au fost înmatriculate doar în aceste cinci piețe. Cele mai multe dintre acestea sunt mașinile de dealer, care vor fi utilizate pentru showroom-uri și pentru teste. Printre clienții care au primit deja primele autoturisme se numără și companii de închirieri sau firme de car-sharing.

Înmatriculări în Italia – 618 unități (locul 4 în clasamentul autoturismelor complet electrice din peninsulă)

Franța – 556 unități (locul 9 în topul vehiculelor electrice)

Germania – 372 unități înmatriculate

Spania – 149 unități. (locul 2 în clasamentul celor mai înmatriculate mașini electrice în luna iunie)

România – 65 unități Spring

Dacia Spring – comandă direct la dealer Redac Craiova

Redac a redeschis cataloagele de comenzi pentru primul model electric al mărcii Dacia, Spring. Astfel, pe lângă cei deja aflați pe lista de așteptare și cei care au făcut o rezervare, acum vor putea plasa comenzi pentru achiziționarea modelului – în limita locurilor disponibile – și alte persoane (fizice sau juridice), însă livrările se vor realiza începând cu luna septembrie, favorizând persoanele care se află deja în baza de date a Dacia.

Doritorii vor putea comanda varianta Comfort Plus a modelului Spring, care vine echipată cu sistemul Media Nav, aer condiționat manual, geamuri electrice față-spate și cablu de încărcare tip 2. Dacia Spring Comfort Plus are un preț de pornire de 18.100 euro, dar acesta poate scădea sub 9.050 euro cu subvenție de la stat (prin programul Rabla). Spring este în momentul de față cel mai accesibil automobil electric de pe piața europeană!

Informații referitoare la comenzi Dacia Spring la Redac Craiova – 0372.511.125

Vedeți aici mai multe detalii despre Dacia Spring!