Vino în showroom-ul Redac Craiova în perioada 19-24 septembrie 2022 și fă cunoștință cu noul RENAULT MEGANE E-TECH 100% electric, partenerul tău ideal în orice călătorie. Dezvoltat pe baza tehnologiei Renault R&D, acesta oferă o autonomie de până la 450 km WLTP (300 km cu bateria de 40 kW). Înscrie-te online, vino în showroom să vezi oferta pe care ți-am pregătit-o şi ai șansa să te bucuri de o experienţă electrică timp de o săptămână, la volanul noului model.

Despre noul Renault Megane E-Tech

Noul Renault Megane E-Tech este sinonim cu emoția pură, 100% electrică!

  • DESIGN INOVATOR: Caroserie compactă de berlină, profil de crossover, spate sculptat, linii sportive. Liniile sale aerodinamice îi conferă un profil elegant, iar condusul devine o experiență inedită. Jantele de 20”, farurile cu design specific realizate integral pe bază de leduri, banda 3D fluorescentă din spate și ornamentele aurii cromate subliniază originalitatea designului.
  • ERGONOMIC ȘI SPAȚIOS: Platforma specifică modelului Megane E-Tech 100% electric se remarcă printr-o podea complet plană. Structura mai lată și noul bord openR cu profil subțire oferă spațiu suplimentar. Te bucuri de un spațiu pentru picioare în spate de 209 mm și spații de depozitare ce totalizează 33 L.

  • O EXPERIENȚĂ PREMIUM LA VOLAN: Relaxează-te într-un habitaclu complet reproiectat pentru a-ți face călătoriile mai plăcute. Din scaunul reglabil, cu susținere optimizată, ai acces cu ușurință la ecranul openR de mari dimensiuni (774 cm2) în formă de L.
  • TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE: O experiență conectată cu servicii Google incluse (Google Maps, Google Assistant, Google Play). Sistemul openR link cu servicii Google incluse permite crearea a maxim 5 conturi. Te poți bucura de aplicațiile tale preferate și de conținutul Google.
  • SIGURANȚĂ OPTIMIZATĂ: Cele 26 de sisteme de asistență și de siguranță îți promit o călătorie fără griji.
  • INOVAȚIE LA 360 GRADE: Noua platformă revoluționară CMF-EV este echipată cu o baterie foarte subțire, de 60 kWh, și cu un motor electric compact, de 160 kW. Distribuția optimizată a greutății, ampatamentul mai lung, podeaua complet plană și centrul de greutate mai coborât asigură vehiculului agilitate îmbunătățită și spațiu suplimentar la bord.
  • AUTONOMIE SPORITĂ: Megane E-Tech 100% electric este unul dintre cele mai ușoare autovehicule din categoria sa (1620 kg). Bateria și temperatura motorului sunt controlate de un sistem automat. Astfel, puterea generată este aceeași, indiferent de condițiile externe, pentru a te bucura de o autonomie sporită.
  • AERODINAMICĂ AVANSATĂ: Inovațiile la nivelul aerodinamicii ajută și la creșterea autonomiei. Înălțimea moderată, forma pavilionului, anvelopele cu profil îngust, barele de protecție profilate și mânerele retractabile ale portierelor sunt câteva caracteristici structurale care sporesc eficiența.

Cum poți avea șansa să testezi noul Renault Megane E-Tech?

Completează formularul online cu datele tale și selectează showroom-ul preferat REDAC (Craiova, str. Râului, Nr. 387).

Vino în showroom în perioada 19-24 septembrie 2022 pentru a valida înscrierea și ai șansa să testezi noul model 100% electric Renault Megane E-Tech la Redac timp de o săptămână.

Program showroom Renault Redac Craiova:

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sâmbătă: 09:00-14:00

 

Te așteptăm!