Începând cu luna iunie 2022, vizitatorii pe site-ul www.Redac.ro au șansa de a interacționa cu MARIA – noua asistenta virtuală Redac. Ne bucurăm să vă prezentăm acest proiect inovator, implementat cu succes pe website-ul nostru, la care am lucrat în parteneriat cu specialiștii de la NEW DIGITAL BOX.

Cine este MARIA, asistenta virtuală Redac?

MARIA, noua noastră asistentă virtuală, este un avatar creat cu inteligență artificială și voce în limba română. Ea vine în sprijinul clienților, răspunzând la întrebări cu diverse informații utile.

Dacă vreți să cumpărați o mașină, să faceți un test drive sau o programare în service, vă poate ajuta MARIA. Este la dispoziția voastră 24 de ore din 24. Ca să vorbiți cu MARIA, trebuie doar să accesați www.redac.ro și să apăsați pe iconița albastră de chat din colțul din dreapta-jos!

Maria – asistenta virtuală Redac

Avantajele pe care le prezintă un astfel de asistent virtual sunt numeroase. Spre exemplu, MARIA, asistenta noastră virtuală, este disponibilă să răspundă la diverse întrebări, să facă recomandări și să preia solicitările la orice oră din zi și din noapte, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend.

Ați intrat deja în legătură cu MARIA? Cum vi se pare interacțiunea cu noul nostru asistent virtual? Așteptăm feedback-ul vostru!