Pentru ca ne-am propus ca prin intermediul acestui blog sa va oferim informatii cu privire la ce se intampla cu brandurile ale caror dealeri autorizati suntem, astazi venim cu vesti proaspete, confirmate si interesante. Dacia va lansa o masina noua, mai mare decat Dusterul, si la fel de interesanta ca restul gamei de modele noi. Masina noua Dacia va fi un SUV ce va reprezenta noua generatie Lodgy, pe care suntem nerabdatori s-o intalnim si s-o aducem la drive test.

Masina noua Dacia – cand va avea loc lansarea?

Conform publicatiilor franceze care au preluat acest subiect, lansarea va avea loc in acest an, spre final.

Noua generatie de Lodgy este o decizie radicala de a schimba modelul. Asta dupa ce monovolumul din 2012 nu a adus cifre de vanzare impresionante.

Locatia productiei noii masini va fi Maroc, alaturi de modelul Dokker.

Ce trebuie sa stim despre masina noua Dacia Lodgy?

Noul model va include un design practic si atractiv, adaptat nevoilor pietei, repectiv SUV. Dimensiunile vor fi mari, fapt care permite spatiu suficient pentru 7 locuri. Masina este gandita ca un model de familie, ideal pentru calatorii lungi. Din punct de vedere al motorizarilor, francezii spun ca ar putea fi vorba despre un motor hibrid, in vederea respectarii normelor de poluare.

De asemenea, acest model este numit Grand Duster, fiind apreciat pentru dimensiunile impresionante si asemanarea cu masina Duster deja celebra.

Brandul Dacia – Renault are in plan o multime de planuri interesante. Insa, pandemia cauzata la nivel mondial de COVID-19 a dat peste cap planurile acestora.

De exemplu, Lodgy, impreuna cu Dokker trebuiau lansate la Geneva, insa evenimentul a fost afectat de criza. De asemenea, este posibil si ca trecerea la o nou platforma, planuita de Dacia sa fie amanata din cauza conditiilor economice.

In schimb, vorbim despre un avans destul de mare in ceea ce priveste modelele Sandero si Sandero Stepway. Posibil ca lor sa li se alature si Logan.

In ceea ce priveste evenimentele din industria auto, pe care le urmarim si noi cu interes, va anuntam ca din pacate nici Salonul Auto din Paris nu va mai avea loc.

Acestea fiind zise, o sa va tinem in continuare la curent cu vestile din industria auto. Fiti cu ochii pe blogul Redac.