Vești bune pentru fanii Nissan din Craiova! Noul QASHQAI, cel mai popular SUV urban al momentului, este acum disponibil pentru drive test la Redac! Dacă ești din Craiova sau împrejurimi și îți dorești să trăiești o experiența specială, programează-te la drive test Noul Nissan QASHQAI! Programări la telefon 0731.033.480 / 0734.457.344. Atenție, locurile se epuizează rapid!

Drive Test la Redac: Noul Nissan Qashqai

Ce vei găsi la drive test cu Noul Nissan QASHQAI?

Linii îndrăznețe și proporții robuste, lumini LED inteligente și jante masive din aliaj de 20 inci!

Pe lângă design-ul interior, Noul Qashqai atrage și prin confortul interior. Scaunul în piele Nappa cu opțiunea de masaj pentru scaunului șoferului și al pasagerului, afișajul digital personalizabil și conectivitatea avansată sunt extrem de atractive!

Vei adora senzația inedită de conducere a noului Qashqai, care propune două noi grupuri motopropulsoare. Noul sistem cu tehnologie mild hybrid oferă o eficiență sporită. Iar noul Qashqai cu inovatorul e-POWER combină tehnologia vehiculelor electrice cu familiaritatea și confortul unui motor termic. Rezultatele: accelerația instantanee, confort de neegalat în rulare și deplasare silențioasă specifică unui vehicul electric.

În plus, cu Nissan Intelligent Mobility conduci mai liniștit știind că ai un asistent de încredere în momentele dificile.

Vrei să achiziționezi Noul QASHQAI?

Prețul Noului QASHQAI începe de la 22.990 € (TVA inclus), dar poate varia în funcție de configurația potrivită stilului tău personal. Spre exemplu, Noul QASHQAI beneficiază de mai multe culori decât pentru orice alt crossover și o schemă de personalizare în două tonuri, care accentuează liniile coupe ale caroseriei.

Pentru mai multe informații sau oferte personalizate, contactează la consilierii Nissan din echipa Redac –> 0731.033.480 / 0734.457.344!