Fanii Renault așteaptă cu nerăbdare lansarea în România a noului Renault ARKANA, anunțată pentru prima jumătate a anului 2021. Coupé-ul sportiv și dinamic al mărcii Renault vine pe piața europeană echipat din plin cu tehnologie. Mașina va fi disponibilă într-o versiune HYBRID E-TECH și una R.S. Line cu un design și mai dinamic și distinctiv. În plus, ARKANA nu face compromisuri în materie de siguranță! A obținut calificativul maxim de 5 stele din partea organizației independente de testare a siguranței Euro NCAP!

Exterior

Noul ARKANA îmbină formele rafinate și stilul robust. Are un plafon aerodinamic, gardă la sol mare, scuturi față și spate și pasaje roți specifice modelelor SUV clasice. Un profil aerodinamic, care se face imediat remarcat.

Versiunea sport R.S. Line asigură emoții și mai puternice în fiecare călătorie. Grila față sport, jantele negre de 18”, din aliaj ușor, cu detalii de culoare roșie și cele două țevi de eșapament vor atrage toate privirile!

Renault Arkana

Interior

Interiorul Noului Renault ARKANA se adresează deopotrivă și familiilor. Impresioneaza prin spațiul oferit, cât și prin volumul generos de încărcare. Noul Renault ARKANA are o planșă de bord ce beneficiază de tehnologie care pune accentul pe calitate și confort. Este echipat cu una dintre cele mai mari suprafețe de afișare din categoria sa, prin cele două ecrane disponibile.

Tehnologie

Confortul și conectivitatea sunt caracteristici de bază ale noului ARKANA. Sisteme personalizate precum Renault easy drive, asistență pentru șofer și asistență pentru autostradă și blocaje de trafic sunt create pentru a oferi mai multă siguranță în fiecare călătorie.

Alte puncte de interes le constituie ecranele mari, cu diagonala de 9,3″ și 10,2″, camera video 360°, sistemul personalizare multi-sense și sistemul audio premium Bose®.

Eficiență

Noul ARKANA oferă o experiență a condusului inedită, completată de un stil nou, unic, dinamic și eficient, asigurat de tehnologia inovatoare E-TECH HYBRID.

Datorită celor 2 motoare electrice și cutiei de viteze automată multimodală, deplasările în oraș pot fi făcute până la 80% din timp în modul electric.
Nu necesită conectarea la priză! Bateria noului ARKANA se încarcă prin recuperarea energiei la frânare sau în timpul deplasării. Astfel, utilizatorii se bucură de de un răspuns rapid și de o deplasare eficientă în toate condițiile de utilizare, dar și cu un consum de carburant de până 40%* mai redus, comparativ cu o motorizare echivalentă pe benzină.

Și variantele pe benzină sunt mai economice, datorită sistemului hibrid cu asistență medie de 12 V, cuplat la motorizarea turbo de 1,3 litri. O metodă de hibridizare eficientă, care permite reducerea emisiilor de CO₂ și a consumului de carburant, oferind în același timp un confort excelent și o deplasare fluentă.

Protecție

Noul ARKANA este bazat pe platforma modulară CMF-B, la fel ca Renault CAPTUR. Astfel, beneficiază de o structură a caroseriei optimizată, de structuri de scaune reproiectate și de elemente de fixare a centurii de siguranță cu pretensionate pirotehnic și limitatoare de sarcină, pentru un sprijin optim al tuturor pasagerilor. De asemenea, trebuie amintit că Renault este ambasador al tehnologiei Fix4sure. Aceast[ tehnologie este concepută pentru a evita alunecarea pasagerului pe sub centură.

Exterior Renault Arkana

Descoperă ofertele Redac pentru autoturisme Renault și bucură-te de siguranță și confort la volan!