JUKE, crossover-ul coupé al celor de la Nissan, este acum disponibil pentru drive test la Redac! Dacă ești din Craiova sau împrejurimi și îți dorești să trăiești o experiența specială, grăbește-te să te programezi la drive test Nissan JUKE! Programări la telefon 0731.033.480 / 0734.457.344. Atenție, locurile se epuizează rapid!

Ce vei găsi la drive test Nissan JUKE?

Linii suple, lumini dramatice, accente incitante de design, jante din aliaj de 19″ și un plafon panoramic distinctiv. Design-ul Nissan JUKE este îndrăzneț și creează o aerodinamică elegantă. Aceste caracteristici îți vor permite să tăi aerul pentru a avea un consum eficient de combustibil și o plimbare liniștită.

Pe lângă un design exterior de neuitat, JUKE propune și un design interior centrat pe șofer, punând la îndemână un tablou de bord cu instrumente ușor navigabile și tehnologie avansată.

La volanul acestui crossover vei rămâne mereu conectat cu lumea ta! Sistemul de navigație integrat NissanConnect Nissan JUKE utilizează tehnologii de ultimă generație. În plus, aplicația NissanConnect îți permite să accesezi Serviciile NissanConnect, precum Apple CarPlay™, Google Home™ și chiar Wi-Fi pentru a te menține informat, pentru a te face să te simți bine și pentru a fi mereu la curent cu noutățile. Integrarea inteligentă Nissan te ține sincronizat cu lumea din jurul tău.

Oferte Nissan JUKE la Redac

Testează, explorează, configurează și cere o ofertă! Nissan JUKE beneficiază în această perioadă de o ofertă specială prin programul RABLA 2021: prețuri de la 17.470 euro (cu TVA) / rată credit de la 181 euro / lună (TVA inclus) – include întreținere și garanție pe 5 ani (sau 150.000 km)!

Mai multe detalii aici!