Salut! Bonjour! Konnichiwa!

Bine ai venit!

Blogul REDAC este metoda noastra de a aduce informatii aditionale despre serviciile pe care le oferim. Dorim sa fim mai aproape de tine si sa iti oferim cunostinte in plus despre piata auto, idei despre intretinerea sau achizitionarea autoturismelor si multe altele.

REDAC este dealer DACIA, RENAULT si NISSAN, din domeniul auto din Romania, desfasurandu-si activitatea in zona Olteniei. Fondata la Craioiva, in martie 1999, compania REDAC este liderul pietei auto din aceasta zona.

REDAC urmareste conceptul modern de „dealer full service”, oferind clientilor sai o varietate de servicii extinse si confortul ca pot avea parte de toate serviciile legate de cumpararea si repararea unui autoturism intr-o singura locatie, prin infiintarea unui „Centru zonal de vanzari piese, schimb si service”, in anul 2001.

REDAC te tine la curent cu Programul Rabla si vine in intampinarea ta cu o serie de articole despre achizitia de automobile second – hand.

Pentru masinile mai vechi de 5 ani, REDAC ofera reduceri de 20% la manopera si piese de schimb originale.

Nu uita sa dai like la pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile, ne gasesti pe site sau in Showroom pe Strada Raului Nr. 387, Craiova, Jud Dolj.

2018-06-04T09:35:59+00:00 De |Noutati|

Lasa un comentariu