Mașina de familie reinventată Dacia Jogger și SUV-ul polivalent Duster SL Extreme sunt disponibile pentru test drive la Redac Craiova! Dacă vrei să le descoperi și să le testezi performanțele, programează-te pentru o experiența specială: un test drive personalizat. Programări telefonice la consilierii de vânzări Redac Dacia: 0733.693.805 / 0726.767.649 / 0722.119.553 / 0729.995.399.

Test drive Dacia Jogger

Noua Dacia Jogger se remarcă prin polivalență și îmbină dimensiunile unui break, spațiul interior al unui monovolum și look-ul unui SUV. Cuvântul care o caracterizează cât mai bine? Spațioasă!

Ai suficient spațiu să-i duci pe cei mici la școală, să călătorești punând în bagaj tot ce îți dorești, să conduci către munte în weekend-uri, să mergi la grătar cu toată familia, să plecați la o plimbare cu bicicletele. Te bucuri de vacanțe și de toate activitățile tale preferate datorită spațiului din Noua Dacia Jogger.

Gândește mai măreț și urcă-te la volanul noului model de familie cu până la 7 locuri și până la 56 de combinații ale scaunelor! Dacă n-ai ajuns la Jogger Night, te așteptăm oricând la Redac Craiova pentru un test drive Dacia Jogger!

Test drive Dacia Duster SL Extreme

Dacă ai o fire aventuroasă, îți trebuie o mașină pe măsură! Descoperă seria limitată Duster Extreme: cu stilul său inovator, acest SUV este pregătit pentru aventură. Dă frâu liber personalității tale îndrăznețe și pășește în lumina reflectoarelor. Seria Limitată Dacia Duster Extreme este deja disponibilă pentru comenzi la Redac Craiova începând cu data de 10 ianuarie 2022!

Noul Duster își reafirmă statutul de SUV veritabil: finisaje exclusive, un stil mai dinamic, design emblematic, look și mai modern și plin de personalitate. În plus, te bucuri și de confort îmbunătățit în general și cu precădere la condus. Alături de caracteristicile care au făcut ca Dacia Duster să aibă un mare succes (cardul mâini libere, tracțiunea 4×4, camera MultiView), noile dotări te fac să te simți în largul tău la bord!

Vine în showroom-ul Redac Craiova pentru un test drive Dacia Duster SL Extreme și descoperă o mașină pe sufletul tău!