Odata cu venirea superbului anotimp toamna, nu ne bucuram doar de un soare mai bland, peisaje de vis si inceputul unui an scolar/universitar, ci si de trei boboci care abia asteapta sa faca parte din oferta grupului Dacia Renault: Logan, Sandero si Sandero Stepway.

Si stim ce o sa spuneti: cum? Aceste masini nu exista deja? Ei bine, da. Doar ca ele au cunoscut cea mai ampla revolutie in materie de design.

Sunt admiratori ai brandului Dacia Renault, care spun ca noile modele de Logan, Sandero si Sandero Stepway sunt inspirate de la branduri de renume precum Lamborghini.

Ce aduc nou modelele Dacia Renault?

Pentru prima data in istorie, aceste modele au fost proiectate pe aceeasi platforma cu Renault Clio, una dintre cele mai apreciate masini din gama Renault.

Noile modele Dacia nu vor mai avea portiere in partea de sus, ci vor include un plafon care nu va permite aparitia inghetului pe timp de iarna.

Designul va fi unul nou, modern si atractiv. Va capata o alura aventuroasa, ramanand insa aceleasi masini ideale pentru transportul urban sau pentru familiile care vor sa calatoreasca impreuna.

Prezentarea pe scurt a fiecarei masini din gama Dacia Renault –  generatia a treia:

Asa cum se arata in comunicatul oficial, primit de echipa noastra, noile modele se remarca prin urmatoarele atribute:

Sandero

Sandero beneficiaza de un design robust, dar care nu ii afecteaza agilitatea.

Liniile exterioare denota modernitate si sustin caracterul novator al tehnologiilor pe care masina le are in dotare. Interiorul este spatios si aduce un plus de confort.

Sandero este si va ramane o masina potrivita pentru oras, datorita dimensiunilor potrivite. Insa, acest model preferat al europenilor se dovedeste, in acelasi timp, o alegere excelenta si pentru calatorii lungi.

Sandero Stepway

De data aceasta: un crossover pentru escapade memorabile. Sandero Stepway este un model atragator, care isi propune sa aduca un plus de valoare automobilului practic. Masina se remarca prin ornamente cromate situate deasupra proiectoarelor de ceata. In plus, denumirea brandului este mai vizibila datorita unei monograme care a fost amplasata in partea de jos a calandrului.

Atat bara din fata, cat si cea din spate integreaza un scut de protectie pentru ca aspectul masinii sa nu fie afectat de zgarieturi.

Logan

Noul model de Logan afiseaza un design cu linii fluide, care se datoreaza in special inclinarii ceva mai accentuate a parbrizului. Inaltimea este mai mica, insa modelul castiga prin lungimea mai generoasa.

Geamurile laterale, manerul usilor si semnatura luminoasa in forma literei Y determina un aspect dinamic.

O parte dintre trasaturile noii masini Logan se intalnesc si la celelalte modele, printre acestea si semnatura luminoasa anterior mentionata.

Ce asteptari sa avem de la modele emblematice Logan, Sandero si Sandero Stepway?

  • Urmeaza sa ne intalnim cu aceleasi masini economice, un argument important pentru cei interesati de a scoate des la plimbare toate aceste automobile.
  • Dimensiunile raman aceleasi – fapt care face ca masinile sa fie in continuare fiabile si foarte practice, mai ales atunci cand vine vorba de parcarea in zonele aglomerate.

In ceea ce priveste asteptarile producatorilor, acestia se gandesc ca modele de masini Dacia Renault vor continua sa incante cumparatorii. In anii trecuti, de exemplu, modelul Sandero s-a numarat printre cele mai apreciate masini in randul cumparatorilor reprezentati de persoane fizice. De aceea, grupul Dacia-Renault o numeste „brandul preferat al europenilor”.

Si pe buna dreptate. Sandero este o masina atractiva, practica si fiabila.

Acestea fiind zise, va dam de veste cand vom aduce la test drive noile modele.

Pana atunci, daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre acest subiect, agentii nostri Dacia va stau la dispozitie.