Din 26 mai, la showroom-ul Redac Craiova a început #VARADACIA, sezonul aventurilor și al ofertelor de neratat! Vino și tu să descoperi noua gamă Dacia Extreme: un nou look, gamă variată de motorizări, personalitate outdoor. În plus, vei găsi cele mai bune oferte prin programul Rabla și Dacia Finance ca să te bucuri de călătorii fără griji și o vară altfel. Împreună dăm start aventurii în natură!

#VARADACIA începe din showroom, iar apoi continuă în oraș. Noua Gamă Dacia Extreme aduce un design nou, motoare mai puternice și capacitate de adaptare mai mare pentru aventuri în afara orașului. Gama Extreme are trei motorizări disponibile, pentru ca tu să poți alege varianta perfectă pentru tine.

În plus, #VARADACIA îți aduce prețuri accesibile. Sezonul aventurii abia se deschide și te așteaptă să începi explorarea în noua ta Dacia. Tu alegi modelul preferat și unde pleci în vacanță. Bucură-te de finanțare avantajoasă pentru o vară de neuitat!

#VARADACIA pregătește prețurile potrivite pentru tine și îți oferă cele mai bune condiții:

Mai mult confort cu DACIA SPRING EXTREME

Spring Extreme 65 este mai dinamic, mai puternic și 100% electric pentru tine. Fie că vrei să îți petreci vara în oraș sau în afara lui, Dacia Spring îți oferă cu fiecare călătorie mai mult confort.

Bucură-te de aventură hibridă cu DACIA JOGGER EXTREME

Noua tehnologie pentru modelul Dacia Jogger Hybrid 140 folosește transmisie automată inteligentă. Bateria se încarcă automat la decelerare și frânare. Extended Grip te ajută să pornești în aventură fără grija drumului. Împreună cu sleeping pack-ul gândit special pentru Dacia Jogger, tu știi că nu mai e nevoie sa te desparți de priveliștea de care te-ai îndrăgostit.

DACIA DUSTER EXTREME te cheamă în natură

Culoarea Cedar Green și cele trei motorizări disponibile, toate pregătite pentru aventură outdoor! Descoperă noul model mai practic și mai dinamic, alături de noile elemente de design Copper Brown, care aduc eleganță la fiecare drum pe care îl faci.

Explorezi cărări nebătătorite cu SANDERO STEPWAY EXTREME

Ai parte de elemente de design inspirate din hărțile topografice și de opțiunea Extended Grip disponibilă pe Sandero Stepway, care asigură o aderență sporită pe suprafețe dificile și te invită la explorare.